Ujemi jesen...

Pa se oglasim malo, da pobrišem prah iz bloga - saj v svojem ustvarjalnem kotičku kar naprej nekaj ustvarjam, običajno pa potem zmanjka čas za objavo.

Skica iz CRAFTalnice me je premamila, da ustvarim nekaj samo za mojo dušo. In med samim ustvarjanjem sem si ves čas v glavi ponavljala zgodbo Ele Peroci - Moj dežnik je lahko balon. To je pravljica, ki mi je bila v otroštvu zelo ljuba, sedaj v odrasli dobi pa še toliko ljubša.

Za ozadje sem najprej izrezala kvadrat v nežno modri barvi, dva manjša kvadratka sta obdelana s tuši in pikanjem milnih mehurčkov in meni je noro všeč efekt, ker deluje res kot puhasti oblaki. Druga dva pa sta obdela s suho embossing tehniko in mene ravnotako spominjata za oblake.

Dežnik sem najprej izrezala s Tinino šablonico, nakar sem ugotovila, da je veliko premajhna za motiv, ki sem ga imela v mislih - no pa sem jo povečala in dežnik naredila kar ročno ter ga pobarvala z Distress Oxide (Lucky Clover in Squeezed Lemonade). V dežnik sem ujela jesensko listje Najlepšega para. Nekako za piko na i sem dodala zlato barvo, pentljico in napis "ujemi sanje".

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- http://craft-alnica.blogspot.com/2018/08/izziv-218-skica.html
- https://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-septembra-5/


Komentarji

  1. Tudi meni je bila ta zgodbica vedno všeč! Ti si svoj dežnik spremenila v krasno posodo in jo napolnila s čudovitim jesenskim listjem! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  2. Všeč mi je tvoje jesensko listje v dežniku ... Krasno si sledila naši skici in naredila lepo voščilnico :-)) Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastična je, kako lepo si dežnik napolnila z listki. Ja res jesen je pred vrati.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar