Ker te ljubim zeleno...

Spet je čas, da malce pobrišem prah... kot sem že rekla velikokrat, saj ustvarjam še, samo za objave mi zmanjka čas... ampak, je prišla tudi tista ustvarjalna blokada, pa ne ravno to - pač neko čudno obdobje, ko v mislih bi, telo pa se nikamor ne premakne in kar beži stran od ustvarjalnice.

V kratkem obdobju se je name zgrnilo toliko stvari, najhujša je bila zame smrt moje mehkošapke - to je res zlomilo mojo dušo. 

Zato sem tokrat, to mojo malo mehkošapko ujela spečo v cvetlični lonček. Tako nežno in sproščeno.

Voščilnica je namenjena moji nečakinji, ki naravnost obožuje muce. In kot se za mlade dame spodobi, se mora malce tudi bleščati.

Za ozadje sem uporabila ostanke design papirja - men je še tako male koščke  težko stran vreč, zato kr hrčkam. Listki in vrtnica so pobarvani s suhimi barvicami, muska pa z distressi.


Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:

- https://veselahiska.blogspot.com/2021/09/izziv-2-zelena-kot-trava.html

https://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-septembra-7/

 

Komentarji

  1. Iii, kako prikupna voščilnica. Všeč mi je ljubek motiv in čudovito zeleno ozadje. Hvala, da si se nam pridružila v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako simpatičen mucek se je sril v tegl pod cvetje. Gotovo je bila prejemnica zelo vesela.
    Lepo, da si nas obiskala v Veseli hiški. Lep pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Nataša, te popolnoma razumem, včasih pač ne gre, tudi pri meni ne!
    Ob slovesu od tvoje mehkošapke ti pošiljam velik tolažilni objem. Naši ljubljenčki postanejo družinski člani, polepšajo vsak naš dan, kar ne more razumeti nihče, ki nima ob sebi živalskega sopotnika - naš kužko bo kmalu praznoval 13. rojstni dan ...
    Vesela hiška odseva tvojo srčno voščilnico, v kateri si polepšala praznik nečakinji in podoživela čas s svojo mehkošapko. Hvala iz srca!
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa voščilnica! Naši ljubljenčki imajo svoj poseben prostor v naših srcih za vedno.... Hvala za obisk v Veseli hiški. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar