Diši po morju...

Explosion box je nastal za par, kjer sta ona in on praznovala 40 let. Kaj je tisto kar v življenju ljubita in kjer polnita svoje batarije, ne rabim posebej razlagat.
Že sama zunanjost škatlice je v nežno modrem odtenku, kot sapica vetra. Dodala sem ji aranžma, kjer kraljuje sidro, saj drug drugemu predstavljata pristan in varno zavetje, pred tokovi življenja.

Notranjsot je napolnjena z design papirji različnih znam, ki predstavljajo barvite valove. Vsak val, pa je hrati tudi žepek, v katerega se zatakne denar (kajti za darilo je bil podarjen denar in ga je bilo potrebno nekam umestiti).

Na eni stranici je njeno ime, na drugi njegovo in na eni 40 na kvadrat (se ve zakaj).
Na stranici, kjer je voščilo, so vstavljeni različni tagci, kamor so se obdarovalci lahko podpisali.


Osrednja ploskev predstavlja plažo. Majhen rajsko kotiček, kamor se dva lahko zatečeta. Na ležalno blazino, pod senco podivjane palme.
Tak morski kotiček, bi imela tudi jaz :)
Škatlico prijavljam na naslednje izzive:

Komentarji

  1. Čudovito škatlico presenečenja v morskem stilu si izdelala. Rajska plaža v sredini je fantastična. Hvala, ker se igraš z nami na CRAFT-alnici. Sonja, GD

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita morska škatlica.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je tvoja poletna škatlica presenečenja :-)) Zelo lepo si jo sestavila.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow this is absolutely amazing! You've created an entire little world in that box. Fabulous! Thanks for joining us at Southern Girls Challenge :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar