Sivkina zahvala...

Pa sem tudi jaz šla brskat med moje stare izrezke in še uredila sem si jih po "mapicah" kot Tina - se mi je zdela super zamisel. Jaz običajno, ko iščem nekaj med že izdelanimi izrezki, vse premečem preden kaj najdem, velikokrat se mi pa zgodi, da potem raje kr novo izrežem - in to me jezi, priznam. Predvsem zato, ker se mi nabirajo vedno novi izrezki, ki bi jih lahko čist komot porabila, če bi mela malce bolj pošlihtane in tole je zagotovo moj izziv v tem letu, porabit čimveč tega, kar imam že izrezano.

Tokrat sem od že irezanih in skoraj povsem pripravljenih stvari uporabila: ozadje iz eco papirja, srce, sivke in pentljico - kar precej bi rekla.

Ozadje je bilo predpripravljeno najbrž za eno praznično leto in je bilo obdelano že z belo barvo. Jaz sem dodala samo še štampiljo z voščili v ozadju, ki je natisnjena z Distress Dusty Concord.

Kappa ploščo sem si kupila takoj k je Tina začela delati z njimi in nikol najšla tok časa, da bi jo testirala... evo, zdaj sem našla čas in sem navdušena, verjetno tako kot ostale. Jaz sem tisto "čez strojček spusti zelo previdno" vzela še kako resno. Namreč letošnje leto sem si prislužila nov strojček, ker sta se prejšnemu tolk razmaknila valjčka (ima že kilometrino), da sem ga ves čas neki podlagala in čarala. Ni pa še za odpad, še vedno uporaben - no zdaj ga uporabljam za takšne debelejše reči in evo zdaj tudi za kappa ploščo.

Meni je tale Tinin ovalj tako všečen, edino kaj me jezi, ker je v dveh delih, js ga pa vedno nekako vidim kot celoto - no, ampak to se da popravit in zlepit skupaj. Najprej sem želela nardit trenosčko okvir in vanj dati nekaj posušenih cvetov sivke, ampak sem ga potem zasrala pri lepljenju in je tresočka odpadla. Tako je nastal dvižni okvirček, ker sem to pač morala poskusit.

Tale moja zahvalnica bo romala prijateljici, ki se te dni razdaja za druge, v nemogočem številu delovnih ur in ravno tako razmerah... kar tako, da bo vedela, da mislim nanjo.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- https://www.najlepsi-par.si/ko-me-inspirira-76/?mc_cid=bccc564639&mc_eid=adf4f2c4a6#
- https://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-aprila-6/
- https://www.najlepsi-par.si/ostajam-doma-izziv-in-nagrajenka/
- https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.498509947491790&type=3

Komentarji

  1. Takšne pozornosti pomenijo veliko v tem težkem obdobju.Čudovito zahvalnico si naredila in prepričana sem,da bo prijateljici izvabila solze na oči.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau, Nataša! Kako mi je lep tvoj ovalni okvir s sivko. Prekrasna je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav posebna zahvalnica in lepo si skombinirala okvirje.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar