Morskih 30...

Prosim recite, da nisem edina, ki pripravlja voščilnico za izziv in potem ga zamudi... štorija, ki se pri meni mnogokrat ponovi. Voščilnico že naredim, ampak mi potem čas nekam zbeži, ko je potrebno napisati objavo.

Kakorkoli že, voščilnico sem pripravljala po spodnji skici (Tuesday Morning Sketches), kjer sem tudi zamudila izziv. Je pa voščilnica ustvarjena za moškega, ki praznuje 30 let, kar pokrije tudi izziv v CRAFT-alnici.

Za osnovo sem uporabila nežno moder papir (ki sem ga dobila kdove kje in je že dolgo v moji lasti). Nad njim, je manjši pravokotnik, kjer sem poskušala ustvarit videz starega lesa in desk (Tinina šola), da bi bilo videti kot neka stara ladijska paluba.

Dodano je okroglo okno, ki predstavlja pogled na morje... na valove, ki so spodaj osenčeni z distresi, nato pa dodani izrezi iz različnih odtenkov modre barve... in pogled na jadrnico.

Okoli okna so imitirani vijaki, ki jih je načel zob časa :) Narejeni s tekočimi perlami (ki jih jaz btw ne znam uporabljat, edino ena znamka mi rata, ampak teh imam malo)... in potem jih redkokdaj uporabim, če pa že, jih pol stučkam, da nastanejo take ploščice k vijaki. In za tole voščilnico so bile kot nalašč.

Ko sem dodajala izreze krogov po skici (ki so mimogrede narejeni vse iz starih ostankov), mi je bila voščilnica tako pusta na izgled. Jaz sem pač tip, kjer vsepovsod rine neko zelenje... in sem se odločila, da tisto polnost dosežem z neko imitacijo (v moji glavi) morske trave in morskih zvezd (in so porabljeni izrezi, ki so ostali še od novoletnih voščilnic). Med "morsko travo" sem postavila še daljnogled, ki je izrezan iz eco papirja in potem obdelan z barvicami.


Nekako sem se pri tem držala tega, da če dobro utemeljiš stvari, potem vidijo to, kar vidiš ti. In ko sem doma po hiši vsakemu, ki me je hotel poslušat razlagala, da je to morska trava in morske zvezde, so mi kar verjeli :) 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- https://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-aprila-6/#
- https://www.najlepsi-par.si/ostajam-doma-izziv-in-nagrajenka/#
-  http://craft-alnica.blogspot.com/2020/03/izziv-257-bogata-moska-voscilnica.html
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.498509947491790&type=3


 

Komentarji

  1. Hi, hi...si me nasmejala z morsko travo in zvezdami. Voščilnica je pa tako lepa, pozitivna in optimistična, da je prav veselje jo pogledati!

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš,nisi edina,ki se ji to zgodilo.Se tudi meni kar pogosto dogaja )
    Tvoja voščilnica mi je izvabila nasmeh na obraz...tako polna sonca in pozitivne energije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super da si pravočasno napisala objavo, saj si se res potrudila z vsemi detajli in pričarala pravo morsko vzdušje. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo moško voščilnico si naredila :-)) Všeč mi je celotna morska scena.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita izpeljava moškega izziva - polna micenih podrobnosti in tako zelo barvita.
    Hvala, ker sodeluješ v Craft-alnici, kjer sem bila gostja izziva.
    Prijazne in vesele praznike želim tebi in tvojim želim, Majda

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar