Mavričnica...

Seveda spet lovim zadnji vlak... ne vem kaj je to z mano. Voščilnico sem izdelala takoj, ko sem uzrla izziv, ampak potem objava - ves čas je bilo nekaj, kar mi je odvračalo pozornost. Med drugim sva moj dragi in jaz imela še rojstne dni in seveda posledično full house - ampak bilo je zabavno.

Zabavno se je bilo igrati tudi z Distress oxide - ti so mi še posebej všeč zaradi tega, ker se barve res tako noro lepo mešajo med sabo, kar zlijejo se ena v drugo in ustvarijo novo barvo - tako niti ne rabiš vseh barv, samo malce domišljije. Všeč mi je tudi efekt, ki nastane, ko jih malce pošricaš z vodo - barva res kar izstopi iz ozadja.

Najprej sem se z ozadji samo igračkala in jih imam na zalogi pripravljenih še 8, samo, da potem ni bilo časa, da vse spremenim v voščilnice.

Pri predstavljeni voščilnici sem želela, da je v ozadju mavrice le del miksi maksi vzorčka cvetja Najlepšega para. Odtis sem embossirala z belim in prozornim embossing prahcecem (ja saj vem, ampak včasih se mi naredi kakšen miksi maksi in ker sem hrček, mi je potem to težko vreči v smeti - pa shranim). Dodala sem črn washi trakec z zlatimi pikicami za malce kontrasta in da sem ustvarila okvir, temu sem dodala še tanka traksa, ki sta ravno tako izrezana s šablonicami valovitih okvirjev. Zdi se mi, da je ta okvirček poskrbel za to, da je mavrica izstopila iz ozadja in ker sem želela ta efekt še povečati, sem jo na eko karton nalepila s 3D blazinicami. Dodala sem napis sladek objem (malce sfriziran) in to kar v beli barvi, ker sem želela, da se ohrani ta nežna mavričnost.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- https://www.najlepsi-par.si/ko-inspirira-63/
https://www.najlepsi-par.si/galerija-marec-2018/
http://craft-alnica.blogspot.si/2018/03/izziv-206-eko-kraft-papir_7.html
http://diesruschallenge.blogspot.si/2018/03/challenge-93-frame-it.html

 

Komentarji

  1. OH so pretty! Wonderful creation! Thanks so much for playing in our ‘Frame It’ challenge at Dies R Us. Good Luck and please come back again soon!

    Darlene (DRU Blog Leader)
    DIES R US CHALLENGE BLOG
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita nežna mavrica, ki zaradi črnega in belega robu še bolj iztopa in deluje nežno in mehko.

    OdgovoriIzbriši
  3. A very pretty inked background for your lovely card! Thanks so much for joining us at Dies R Us for the challenge!

    OdgovoriIzbriši
  4. To z objavami mi je nekam znano :) Tudi meni v zadnjem času ne gredo od rok tako kot bi si želela :) Lepo se ustvarila mavrični izgled s pomočjo blazinic, ki so res perfektne za to in hvala, da si ujela najin izziv :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita mavrica na eko osnovi.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita je tvoja mavrična voščilnica :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna mavrica. Glede hrčkanja ne bi veliko, smo verjetno vse iste 😉. Tokrat te pozdravljam kot gostujoča pri CRAFT-alnica.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si mešala barve med sabo. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar