ponedeljek, 09. marec 2015

Diši po pomladi...

Sonček nas je pobožal in meni so takrat najljubši dolgi sprehodi... tokrat ni bilo nič drugače. Je pa res, da je v tem sončnem času bil tudi 8. marec in da ne morem iz svoje kože in rada pockrljam svoje punce, pa tudi moj mladiček izkaže drobno pozornost svojim učiteljicam. Čas me je že pošteno zatepal, ker je praznoval tudi moj D. in jaz ne bi bila jaz, če ne bi čarala torto prepleteno z njegovimi najljubšimi okusi.
Ampak mi je uspelo in izdelala sem te ljubke hišice in jih napolnila z mini sladkimi pozornostmi. Hišice so me čisto očarale, še posebej zato ker se mi zdijo vsestransko uporabne - kot škatlice za drobna presenečenja, kot dekoracija... če pa so dopolnjena s Tininimi in malo Rayherjevimi šabloncami, potem so pa oh in sploh cart. Tokrat sem sem izbrala potiskan papir iz bloka in trmasto vztrajala pri njem, čeprav me je vsebolj vleklo k enobarvnemu, se nisem dala...uporabila sem tako šablonce kot tudi štance. Za piko na i, pa sem dodala meni vedno všečne pentljice <3

Hišice prijavljam nanaslednje izzive:
- Galerija meseca marca - Najlepši par
- Eureka Stamps Challenge #131 Anything Goes
- Cute Card Thursday - Challenge 3363 Die cuts and punches
- Sweet Stamps Blog - Challenge 3212 Anything goes
- As you like it Challenge - Favourite Anything but a card
- 4CC - 3236 Green
- CMC #66 Spring 
- Crafty Boots Challenges - Anything but a card

AG Challenges
- http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/
- http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.com/
- http://creativefingerschallengeblog.blogspot.co.uk/
- http://cardmaniachallenges.blogspot.com/

13 komentarjev:

 1. Zelo so ljubke. Nekaj podobnega sva izdelovala s sinkom, ampak z že narejenimi predlogami iz Hoferja in zdaj hiške veselo bingljajo na velikonočni veji :) Krasno si se potrudila z vsemi dodatki in napisom!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Tudi jaz sem razmišljala o pomladni dekoraciji, ko sem kupila šablono... potem pa sem jo uporabila za povsem druge namene...ampak tudi moje bodo bingljale iz vejice...všečna zamisel.

   Izbriši
 2. These are adorable. I love how you have used the book pages and the ribbon on the top is just perfect. Thanks for joining in at Crafty Boots Challenges this time.

  OdgovoriIzbriši
 3. Your little bird houses are gorgeous, wonderful design and, as you say, so useful. Thank you for sharing you work with all of us at Crafty Boots Challenges.

  Dionne

  OdgovoriIzbriši
 4. Tole je pa tako zelo ljubko!!! in vztrajanje pri vzorčnem papirju se je vsekakor izplačalo. Tako zelo veselo in pomladno pisano je...

  OdgovoriIzbriši
 5. Aww these bird houses are so cute, great job! Thanks for playing our Green Challenge at 4 Crafty Chicks.
  Cheers
  Leanne DT
  4 Crafty Chicks

  OdgovoriIzbriši
 6. Gorgeous and so cute, love the pretty papers. Thanks for sharing over on AYLI. Carol

  OdgovoriIzbriši
 7. These are gorgeous! Thank you for playing along with us at As You Like It. luv, Wilma

  OdgovoriIzbriši
 8. Very pretty! Thanks for sharing at Eureka! Stamps ATG.

  OdgovoriIzbriši
 9. These little bird houses are just so sweet and adorable!!Thanks so much for joining us this week at the Creative fingers challenge, Elizabeth (DT)

  OdgovoriIzbriši
 10. These little bird houses are just so sweet and adorable!!Thanks so much for joining us this week at the Creative fingers challenge, Elizabeth (DT)

  OdgovoriIzbriši
 11. I love birdhouses :) and these are gorgeous! Thank you for joining us at Crafty Boots this fortnight :)

  OdgovoriIzbriši