White, pink and one other color...

Takoj mi je bilo jasno kaj bom ustvarjala in tudi za koga, ko sem na Sweet Stamps Blog prebrala napotke za Challenge #208. Sploh mi je bila ideja zelo všeč, ker se že kar nekaj časa na mojem barvnem poju dogajajo spremembe in se je moji ljubi zeleni pridružila tudi roza (zgleda da je bila to barva, ki v otroštvu ni bila nikoli izživeta in me pač ujela sedaj).

Prav kmalu praznuje moja draga nečakinja...mala, zvedava navihanka, ki se ji očke svetlikajo kot zvezdice. In ravno zanjo nekaj lepega, nekaj nežnega, mimobežnega...

Pri izdelavi sem uporabila tri barve in sicer roza, belo in rjavo - zdi se mi, da so se prav lepo ujele in ustvarile celoto. Piko na i da nežna roza rožica, ki jo krasno dopolnjuje dodatek izrezan s šablono Najlepšega para, zato voščilnico dajem na ogled v Galerijo meseca Februraja.

Ker pa voščilnica ne more potovati do prelepe deklice brez pisemske ovojnice, sem polepšala tudi to. Porodila se mi je zamisel s srčki in ker je v CRAFT-alnici izziv #127 Negativ, jo prijavljam tja.

Voščilnico prijavljam tudi na:
- Crafting From The Heart Challenge Blog, na izziv # 46
- Cute Card Thursday Challenge #360 - Perfectly Pink
- Creative Fingers Challenge Blog - Challenge #67

Komentarji

  1. Zelo lepa in zanimiva voščilnica je nastala za tvojo malo nečakinjo.
    Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito voščilnico si naredila in tudi kuverta je zelo lepa :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušna voščilnica in pripadajoča kuverta.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar