Niti ljubezni...

Hmmm... je res je minilo že ogromno časa od mojega zadnjega javljanja. Na mojem blogu se nabira prah... saj ne da ne ustvarjam, samo časa za objave mi zmanjka. Spremembe v službi so botrovale temu, da imam malce manj časa za moj hobi, ampak tu in tam se najdejo trenutki samo zame.
Objave pa... hja no, pa počakajo na takšne trenutke, ko se noči svetle in ne morem spati ;) Upam samo, da še vem kako to gre ;)

Obožujem poročne voščilnice, nežnost in romantičnost, ki jo prinesejo. Tisto svežino običajno ustvarjam z zeleno in kot pikica na i, še mini mini srček obdelan z Glossy Accentes. Kot dodatek besedilo natinjeno na paus papir, obdano z belimi marjetkami.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-februarja-2/
http://www.najlepsi-par.si/ko-inspirira-55/
 

Komentarji

  1. Prečudovita je...lepo te je ponovno brati :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. O ja, brez skrbi, še vedno znaš zelo dobro. Prekrasna je in lepa barvna kombinacija, ki me vedno navduši. Čudovito izdelano in hvala, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito narejena voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pogrešala sem te in upam, da boš večkrat obrisala prah z bloga :)
    Všeč mi je, kako si naredila okrogel okvir in dodala napis na paus papirju. Zelo lepe so marjetice in zelenje. Že diši po pomladi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je, nežna in romantična! Držim pesti, da najdeš več časa za ustvarjanje ;-)
    Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo te je spet brati in občudovati. Nežna, romantična in zelo lepa voščilnica. Vedno me navduši zelenje, ki ga dodaš na svoje izdelke. Tako toplo in prijetno, že kliče pomlad.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar